,,Коледна работилница“ – ЦОИДУЕМ

Реализирането на дейност ,,Коледна работилница“ – има за цел иновативно творчество.
През месец декември, за периода от 20.12.2022 г. до 23.12.2022 г. учениците, заедно с ръководителите по дейността, проведоха часове, в които изработиха коледни подаръци – картички, сувенири, венци, които представиха пред своите родители, кмет на с. Ново село и администрация, обществеността и по този начин развиха уменията си за ново творчество. Възможността да работят в класните стаи, в училището, но знаейки, че техните продукти ще се представят пред обществото ги накара да вложат още повече усилия и старание, и се чувстваха спокойни в нашата ,,Коледната работилница“.Украсихме коледно дърво,класните стаи, физкултурен салон.
Коледната ни украса създаде една прекрасна обстановка за провеждането и на коледно тържество в училище. По този начин успяхме да докоснем родителите и гостите, до сътвореното от децата.
Бяха проведени дискусии и беседи с учениците. Учихме се заедно чрез правенето на коледни изделия. Предоставихме знания, умения и навици на учениците.
Постигнати резултати: Нашата ,,Коледна работилница“ допринесе за развиване на умения за екипна работа и чувство за спокойствие у учениците. Развитие на творчество по нестандартен начин, иновативни идеи. Събудихме Коледния дух, училището се превърна в желано място. Учениците идваха с усмивка на училище и чакаха поредните часове, за да направят нещо ново.
С предвидените средствата бяха закупени материали за изработване на коледни изделия, необходимите инструменти за изработването им, фулмастери, моливи, цветна хартия, всичко необходимо за да се превърне детското творчество във едно вълшебство.
Всички родители бяха запознати предварително с планираната дейност
Бяха изработени специални покани, брошури и картички, с които да покажем дейността .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *